Shkolla e muzikes Prenk Jakova – Gjakove

Director: Kastriot Sada

Address:

Fan Stilian Noli #1
50000 Gjakova, Kosovo

Pallati i Kulturës në Gjakovë Asim Vokshi

Director: Edi Kastrati

Address:

Str. UQK p.n
50000 Gjakova, Kosovo

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport

Director: Meriton Ferizi

Konvikti i nxënësve dhe i studentëve Sadik Stavileci